Έκθεση Φωτογραφίας Fine Art


Έκθεση Φωτογραφίας Fine Art

Στη Κυψέλη παρουσιάζεται η ομαδική έκθεση 80 και πλέον φωτογράφων με τίτλο Fine Art.

Θεματική έκθεση φωτογραφίας Fine Art

Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 26 Μαΐου, 21:00
Blank Wall Gallery
Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη
[p]+30.211.4052.138 [m]+30.694.3868.124 www.blankwallgallery.com

Επιμέλεια έκθεσης: Μάρκος Δολόπικος

Διάρκεια έκθεσης: Από 26 Μαΐου έως 8 Ιουνίου 2017

Οι Fine Art φωτογραφίες έχουν ένα μεγάλο κοινό το οποίο έλκεται πάντα από τη διαφορετική αισθητική στην απεικόνιση της πραγματικότητας. Οι εικόνες έχουν μία μαγεία η οποία προκύπτει από την οπτική του φωτογράφου και από τη διάθεσή του να παρουσιάσει κάτι το συνηθισμένο μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα και μία άλλη αντίληψη. Οι θεατές παίρνουν μία γεύση από αυτό που βλέπει ο καλλιτέχνης με τα δικά του μάτια. Αυτός είναι και ο λόγος που αυτές οι φωτογραφίες ασκούν μία έλξη στον κόσμο. Είναι πάντα εξαιρετικά προκλητικό να προσπαθείς να μπεις στο μυαλό του καλλιτέχνη για να μπορέσεις να δεις έστω και λίγο το πώς αυτός αντιλαμβάνεται τον κόσμο γύρω του. Πόσο μάλλον όταν οι καλλιτέχνες προέρχονται από διαφορετικά μέρη του κόσμου με διαφορετικά αισθητικά κριτίρια.

Αυτή η ευκαιρία δίνεται στη Blank Wall Gallery, όπου πάνω από 80 καλλιτέχνες από διαφορετικά μέρη του κόσμου, από την Ελλάδα μέχρι την Ιαπωνία και από τον Καναδά μέχρι το Ιράν θα παρουσιάσουν έργα τους στην έκθεση με τίτλο «Fine Art” η οποία θα διαρκέσει από τις 26 Μαΐου και μέχρι τις 8 Ιουνίου.

Alexander Vershinin #Russia

Alexander Vershinin #Russia

Elana Cooper #UK

Elana Cooper #UK

Jolanta Mazur #Poland

Jolanta Mazur #Poland

Magdalini Vogiatzi #Greece

Magdalini Vogiatzi #Greece

Tong (Dora) Duan #USA

Tong (Dora) Duan #USA

δος Ελεύθερη

Πληροφορίες:
www.blankwallgallery.com
info@blankwallgallery.com
[p]+30.211.4052.138
[m]+30.694.3868.124

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!