Η πρώτη selfie από ελέφαντα είναι γεγονός και έγινε με προβοσκίδα


Η πρώτη selfie από ελέφαντα είναι γεγονός και έγινε με προβοσκίδα

Μία μαϊμού, ένας ουρακοτάγκος (που έχουν και χέρια) ή κάποιο άλλο ζώο που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα από τα πόδια του σαν χέρι;

Ε λοιπόν κάνετε λάθος. Από ότι φαίνεται selfies μπορούν να βγάλουν και οι ελέφαντες και μάλιστα με την προβοσκίδα τους.

Ο Scott Brierley βρισκόταν στο West Midlands Safari Park της Αγγλίας όταν κατά λάθος του έπεσε το smartphone του έξω από το αυτοκίνητο.

Πριν προλάβει να το πάρει ένας ελέφαντας με το όνομα Latabe, 22 ετών, πλησίασε και με την προβοσκίδα του άρπαξε το smartphone για να το περιεργαστεί. Μετά από λίγο αφού κατάλαβε ότι δεν τρώγεται το άφησε κάτω. Ο Scott τελικά πήρε στα χέρια του το κινητό τηλέφωνο και πάτησε το κεντρικό κουμπί για να δει αν εξακολουθεί να λειτουργεί.

Τότε είδε την φωτογραφία του ελέφαντα και έμεινε έκπληκτος.

Η πρώτη selfie (ή όπως περιπαιχτικά αναφέρουν τα Μ.Μ.Ε. “elfie”) ελέφαντα στον κόσμο είναι γεγονός και ίσως θα είναι και η μοναδική που θα έχει βγει ποτέ στην ιστορία αυτού του είδους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Selfies

Πηγή:

BBC
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!