Πρώτες εικόνες των νέων XF φακών της Fujifilm που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα


Πρώτες εικόνες των νέων XF φακών της Fujifilm που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα

Η ιστοσελίδα PhotoRumors μας παρουσιάζει τις πρώτες εικόνες των νέων φακών που πρόκειται να ανακοινωθούν από την Fujifilm για το σύστημα X το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στην εικόνα του άρθρου μπορείτε να δείτε τους τρεις αδιάβροχους φακούς που αναμένουμε μέσα στο 2014 και οι οποίοι θα αποτελούν το ιδανικό ταίρι για την νέα Fujifilm X-T1:
– XF 50-140mm f/2.8 R OIS WR
– XF 16-55mm f/2.8 R OIS WR
– XF 18-135mm f/3.5-5.6 R OIS WR

Στην εικόνα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε του τρεις φακούς συγκριτικά με τους Fujinon XF 56mm f/1.2 και XF 10-24 mm f/4.

Fuji-XF-lenses

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Fujifilm Fujifilm Lenses Lenses

Πηγή:

PhotoRumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!