Ψαράς ψαρεύει φωτογραφική μηχανή από λίμνη με την κάρτα μνήμης άθικτη


Ψαράς ψαρεύει φωτογραφική μηχανή από λίμνη με την κάρτα μνήμης άθικτη

Φαίνεται ότι οι κάρτες μνήμης είναι πολύ ανθεκτικές, ιδιαίτερα στο νερό. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά το παρακάτω συμβάν που έγινε στις Η.Π.Α.

Ο Stephen Garnett ψάρευε στην λίμνη Tahoe, στη Νεβάδα των Η.Π.Α., όταν κατάφερε να “πιάσει” μία παλιά ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Το απίθανο είναι ότι η κάρτα μνήμης που βρισκόταν μέσα στη μηχανή, μία Sandisk Ultra II των 4GB, περιείχε 1065 φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες ήταν άθικτες και είχαν βγει μεταξύ 2006 και 2011. Αυτό σημαίνει ότι η μηχανή βρισκόταν στον βυθό της λίμνης για περίπου 3 χρόνια.

Η συνέχεια είχε την γνωστή τροπή. Φωτογραφίες από την κάρτα μνήμης δημοσιεύτηκαν στο Facebook και τελικά ο ιδιοκτήτης της μηχανής, η Jana LeVitre, βρέθηκε και μετά από τρία χρόνια βρήκε τις χαμένες φωτογραφίες της.

.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!