Flag, νέα εφαρμογή που επιτρέπει την δωρεάν εκτύπωση φωτογραφιών


Flag, νέα εφαρμογή που επιτρέπει την δωρεάν εκτύπωση φωτογραφιών

Μία νέα εφαρμογή αναζητά χρηματοδότηση μέσω της πλατφόρμας Kickstarter. Το πρωτοποριακό είναι ότι η εφαρμογή αυτή θα σας επιτρέπει να τυπώνεται τις φωτογραφίες σας δωρεάν.

Η εφαρμογή Flag, θα ξεκινήσει από τις Η.Π.Α., μόλις καταφέρει να πετύχει των στόχο των 100.000 δολαρίων στην Kickstarter και στηρίζεται σε μία πολύ απλή ιδέα. Θα επιτρέπει τους χρήστες της να τυπώνουν 20 φωτογραφίες κάθε μήνα δωρεάν και να τις παραλαμβάνουν στο σπίτι τους χωρίς να πληρώσουν ούτε τα έξοδα αποστολής, φωτογραφίες που στην πίσω μεριά τους θα έχουν τυπωμένη μία διαφήμιση.
Επιπλέον οι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν να δημιουργούν και να αποστέλλουν τις δικές τους PostCards με το δικό τους κείμενο ή να εκμεταλλεύονται συγκεκριμένες προσφορές των εταιρειών που θα διαφημίζονται στο πίσω μέρος των φωτογραφιών τους.

Για αρχή η ιδέα της Flag θα εφαρμοστεί στις Η.Π.Α., όμως σε περίπτωση επιτυχίας της, ίσως την δούμε και στην Ευρώπη. Ήδη υπάρχει η έκδοση της εφαρμογής Flag για iOS και μετά την ολοκλήρωση της χρηματοδότησης της μέσω της Kickstarter θα δημιουργηθούν και οι αντίστοιχες εκδόσεις για Android και Windows Mobile.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Apps Flag iOS Apps

Πηγή:

KickStarter
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!