Ποδοσφαιριστής πανηγυρίζει γκολ “σουτάροντας” μία DSLR αξίας 7000 ευρώ


Ποδοσφαιριστής πανηγυρίζει γκολ “σουτάροντας” μία DSLR αξίας 7000 ευρώ

Ένα περίεργο συμβάν έγινε σε αγώνα της Premiere League μεταξύ των ομάδων της Hull και της West Bromwich.

Ο ποδοσφαιριστής της Hull, Jake Livermore σκόραρε στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης και πανηγύρισε με ένα μοναδικά απίστευτο τρόπο. Ο Livermore αφού έβαλε την μπάλα στα δίχτυα αποφάσισε να δοκιμάσει πόσο μακριά μπορεί να στείλει μία από τις DSLR που βρισκόταν στο πίσω μέρος της εστίας για να καταγράφουν με απομακρυσμένο έλεγχο εικόνες από το ματς.

Ο φωτογράφος του πρακτορείου Getty, Richard Heathcote, είδε την DSLR του να εκσφεντονίζεται και να προσγειώνεται στο χορτάρι διαλυμένη.

Αργότερα ανέβασε μία εικόνα στο twitter του, στην οποία φαίνεται ο ποδοσφαιριστής την ώρα που κλωτσάει τη μηχανή με σχόλιο “Σε περίπτωση που δεν είσαι σίγουρος η μπάλα είναι το κίτρινο πράγμα…όχι η μηχανή των 6000 λιρών” (Just incase @29_JL @hullcityteam your not sure the ball is the yellow thing…. not the £6k camera (photo al walter).

Αργότερα ανέβασε ακόμα μία εικόνα που έδειχνε την κατεστραμμένη μηχανή και τον φακό με σχόλιο “Αγαπητέ που θέλεις να σου στείλω τον λογαριασμό επισκευής;” (Dear @29_JL where do you want me to send the repair bill ?).


Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής απάντησε απολογητικά στο tweet του φωτογράφου δηλώνοντας πως θα πληρώσει τη ζημιά και ταυτόχρονα θα δωρίσει ποσό που θα αντιστοιχεί στην επισκευή της μηχανής, στην καμπάνια του συμπαίχτη του Tom Huddlestone για την καταπολέμηση του καρκίνου.
Επιπλέον η ομάδα του Livermore επικοινώνησε με τον φωτογράφο για να απολογηθεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

DSLRs

Πηγή:

Yahoo Sport
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!