Foturion: Στείλτε τις εικόνες σας από τα Θεοφάνια και τη χιονισμένη Ελλάδα


Foturion: Στείλτε τις εικόνες σας από τα Θεοφάνια και τη χιονισμένη Ελλάδα

Η Φωτογραφική κοινότητα της Foturion καλεί τους φωτογράφους να στείλουν τις εικόνες τους από τα Θεοφάνια και τη χιονισμένη Ελλάδα.

Αγαπητοί φίλοι
Η Φωτογραφική κοινότητα της Foturion θέλει να συγκεντρώσει και να δημοσιεύσει σε 2 αφιερώματα φωτογραφίες από όλη την Ελλάδα με τα εξής θέματα:
Θεοφάνια και Χιόνι στην Ελλάδα!
Θέλουμε να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα αλλά και στους Ελληνες του Εξωτερικού φωτογραφίες τόσο από χιονισμένα πανέμορφα τοπία αλλά και στιγμιότυπα από την ημέρα των Θεοφανίων και των λαμπρότατων εορτασμών!
Αν θέλετε να συμμετέχετε μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφίες σας με το λογότυπο σας ακολουθώντας την εξής διαδικασία:
• Συγκεντρώστε μέχρι και 10 φωτογραφίες σας με τα παραπάνω 2 θέματα.
• Μετονομάστε τα αρχεία σας ως εξής με λατινικά: onoma_eponymo_1, onoma_eponymo_2 κλπ
• Στείλτε μας τα αρχεία μέσω του www.wetransfer.com στο info [@] foturion.com
• Μην ξεχάσετε στο πεδίο Message να μας σημειώσετε αν θέλετε τα url με τα προφίλ σας στα social media για την μέγιστη προβολή ( Instagram / Facebook ).

Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού φωτογραφιών θα γίνει επιλογή από την συντακτική ομάδα της Foturion.

Διορία
Περιμένουμε τις φωτογραφίες σας μέχρι την Κυριακή 15 Ιανουαρίου!

Προβολή
Οι φωτογραφίες θα προβληθούν σε Ελλάδα και Εξωτερικό με δημοσιεύσεις αλλά και με προωθητική καμπάνια, σε ένα πολύ μεγάλο κοινό στο Facebook και το Instagram για περίπου 10 συνεχόμενες ημέρες.
Περιμένουμε λοιπόν τις φωτογραφίες σας από όλη την Ελλάδα!

Φιλικά
Η Ομάδα της Foturion

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Foturion
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!