Δωρεάν Webinars από τη Datacolor


Δωρεάν Webinars από τη Datacolor

Η εταιρεία Datacolor, πρωτοπόρος στη διαχείριση του χρώματος, προσφέρει πέντε δωρεάν webinars για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο. Το γενικό θέμα των webinars είναι η διαχείριση του χρώματος με τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων, τόσο κατά τη λήψη όσο και κατά την επεξεργασία της εικόνας.

Ο διακεκριμένος φωτογράφος David Saffir θα μας δείξει πώς μπορούμε να επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα, βήμα βήμα, με τη χρήση των συσκευών της σειράς Spyder. Ο σκοπός των σεμιναρίων είναι να βοηθήσουν τους φωτογράφους που θα τα παρακολουθήσουν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να ανακαλύψουν νέες διαθέσιμες τεχνικές. Σύμφωνα με τον David Saffir “Η σειρά των webinars που θα πραγματοποιηθούν το χειμώνα του 2014 έχει κάτι να προσφέρει σε όλους τους φωτογράφους. Ανεξάρτητα από το επίπεδο στο οποίο βρίσκεστε (αρχάριοι ή πιο προχωρημένοι) μπορείτε να βρείτε τεχνικές που θα προχωρήσουν τις γνώσεις και τη δουλειά σας στο επόμενο επίπεδο.” Στη διάρκεια των webinars μπορείτε να συμμετάσχετε με την υποβολή ερωτήσεων.

Συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια είναι και άλλες εταιρίες από το χώρο της εικόνας: SanDisk, MyPix2, Zenfolio, Red River Paper and Moab.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
– High-Resolution Panorama Photography – (συν-χορηγός: SanDisk) στις 28 Ιανουαρίου στις 2:00 – 3:00 p.m. EST (21.00 – 22.00 ώρα Αθήνας)
– Color Management for Indoor Photography (συν-χορηγός: MyPix2) στις 13 Φεβρουαρίου στις 2:00 – 3:00 p.m. EST (21.00 – 22.00 ώρα Αθήνας)
– Printing Success with Fine Art and Custom Paper (συν-χορηγός: Moab) στις 26 φεβρουαρίου στις 2:00 – 3:00 p.m. EST (21.00 – 22.00 ώρα Αθήνας)
– Screen to Print Match (συν-χορηγός: Zenfolio) στις 13 Μαρτίου στις 2:00 – 3:00 p.m. EST (21.00 – 22.00 ώρα Αθήνας)
– Custom Printmaking for Fine Art Paper (συν-χορηγός: Red River Paper) στις 26 Μαρτίου στις 2:00 – 3:00 p.m. EST (21.00 – 22.00 ώρα Αθήνας)

Τα webinars προσφέρονται στην αγγλική γλώσσα. Μπορείτε να δείτε την αναλυτική τους περιγραφή και να δηλώσετε συμμετοχή για όποια από τα webinars σας ενδιαφέρουν εδώ. Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν επίσης εκπτωτικούς κωδικούς και θα συμμετάσχουν αυτόματα σε κλήρωση για να κερδίσουν προϊόντα των χορηγών-εταιριών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Datacolor webinars

Πηγή:

Datacolor
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!