Fujifilm: Το οικονομικό έτος που πέρασε παρουσίασε αυξημένα κέρδη


Fujifilm: Το οικονομικό έτος που πέρασε παρουσίασε αυξημένα κέρδη

Στον τομέα Imaging η Fujifilm παρουσίασε αύξηση των συνολικών πωλήσεων εξαιτίας των πολύ δυνατών πωλήσεων των instax μηχανών και των αντίστοιχων films, κυρίως στις αγορές της Ευρώπης και των Η.Π.Α.

Στον τομέα των ψηφιακών μηχανών, οι συνολικές πωλήσεις μειώθηκαν κυρίως λόγω της μείωσης των μοντέλων που υπάρχουν στη σειρά των compact μηχανών, αλλά από την άλλη οι πωλήσεις των μηχανών της σειράς X κινήθηκαν ανοδικά κυρίως λόγω των αυξημένων πωλήσεων στην Ασία.

Όσο αφορά την πώληση camera modules για smartphones υπήρξε σημαντική μείωση των πωλήσεων.

Στο τελικό αποτέλεσμα, τα έσοδα μπορεί να μειώθηκαν κατά 2.1% από τη προηγούμενη χρονιά (από 361 δισεκατομμύρια Γιεν στα 353.3 δισεκατομμύρια Γιεν) αλλά τα κέρδη αυξήθηκαν πολύ, κατά 55.5%, από τα 20.7 δισεκατομμύρια Γιεν στα 32.2 δισεκατομμύρια Γιεν.

Fujifilm

Fujifilm

Η Fujifilm αναμένει στο τρέχον έτος αύξηση των πωλήσεων και των κερδών του τομέα Imaging λόγω της αύξησης των πωλήσεων των instant μηχανών και άλλων παραγόντων.

Διαβάστε την οικονομική αναφορά της εταιρείας εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Financial Reports Fujifilm

Πηγή:

Fujifilm
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!