Επίσημα τίτλοι τέλους για τα Fujifilm FP-3000B και Fujifilm FP-100C 45


Επίσημα τίτλοι τέλους για τα Fujifilm FP-3000B και Fujifilm FP-100C 45

Ακόμα δύο φιλμ της Fujifilm φαίνεται ότι περνάνε στην ιστορία. Συγκεκριμένα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σταματάει τα instant film Fujifilm FP-3000Β (κανονικό μέγεθος) και Fujifilm FP-100C 45 (μέγεθος 4×5).

Καταρχήν επιβεβαιώνονται οι φήμες κατάργησης του ασπρόμαυρου instant film Fujifim FP-3000B Super Speedy, ενώ η ιαπωνική εταιρεία αναφέρει ότι επιπλέον θα σταματήσει και την παραγωγή του έγχρωμου instant film Fujifilm FP-100C 45. Για το instant film Fujifilm FP-100C 45 αναφέρεται ότι σταματάει η παραγωγή του μεγέθους 4×5 και όχι του κανονικού μεγέθους το οποίο θα συνεχίσει να παράγεται.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας στην ιστοσελίδα της, η κατάργηση των δύο film οφείλεται στην χαμηλή ζήτηση. Προς το παρόν η εταιρεία θα συνεχίσει τις αποστολές των 2 film και για όσο έχει στοκ, το οποίο υπολογίζεται ότι θα εξαντληθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2014.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείται τα δύο συγκεκριμένα instant film καλό θα ήταν να προμηθευτείτε την ποσότητα που θέλετε τώρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Fujifilm
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!