Fujifilm: Διαθέτει το διορθωμένο Firmware για τους φακούς της


Fujifilm: Διαθέτει το διορθωμένο Firmware για τους φακούς της

Στις αρχές Ιουνίου η Fujifilm είχε διαθέσει ταυτόχρονα νέο Firmware για συνολικά 11 φακούς στου συστήματος X.

Λίγες ημέρες μετά απέσυρε το Firmware για δύο από αυτούς τους φακούς, τους FUJINON XF XF90mmF2 R LM WR και FUJINON XF XF16-55mmF2.8 R LM WR.

Η προσωρινή απόσυρση οφείλεται στο γεγονός ότι η αναβάθμιση μπορεί δημιουργήσει πρόβλημα, αν γίνει με κάμερα η οποία δεν έχει αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοση Firmware.

Τώρα η ιαπωνική εταιρεία διαθέτει νέο Firmware για τους δύο αυτούς φακούς, το οποίο διορθώνει το παραπάνω πρόβλημα.

Το νέο Firmware του FUJINON XF XF90mmF2 R LM WR, έκδοση 1.02, θα το βρείτε εδώ και του FUJINON XF XF16-55mmF2.8 R LM WR, έκδοση 1.11, εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Fujifilm
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!