Τηλεοπτικός φακός της Fujifilm έγινε θρύψαλα από μπάλα του μπέιζμπολ!

Το έχουμε ξαναδεί αλλά πάντα πονάει να βλέπεις ένα φακό να καταστρέφεται από μία μπάλα σε κάποιον αθλητικό αγώνα.
Ο επαγγελματίας παίκτης του μπέιζμπολ Tyler O’Neill έστειλε μια μπαλιά στον αντίπαλο του, η οποία όμως εξοστρακίστηκε κατευθείαν στον φακό του τηλεοπτικού συνεργείου, τον οποίο θρυμάτισε!
Η μπάλα ταξίδεψε 145 χλμ / ώρα κατευθείαν στον φακό, ενώ το περιστατικό καταγράφηκε από τις υπόλοιπες κάμερες, συμπεριλαμβανομένης και αυτής που έσπασε.
Ευτυχώς, δεν έσπασε ο φακός της Fujifilm αλλά ο προσαρτημένος έξτρα φακός Fujinon WCV-L85 0,8x Wide Angle Converter, αξίας 1.800 δολαρίων. Ο φακός Fujinon UA18x7.6BERD, που ήταν πάνω στην κάμερα, αξίας 22.500 δολαρίων, ευτυχώς την γλύτωσε.
Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.
To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.
Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε Instagram, YouTube και Facebook!
Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!


Πριν φύγετε δείτε
- Εργαστήριο αναλογικής φωτογραφίας από τη φωτογραφική ομάδα fplus στη Λάρισα
- 3 κιλά ευτυχίας: Aτομική φωτογραφική έκθεση της Άννας Μαραθάκη!
- Συνέδριο Capture: Ανακοινώθηκε η διοργάνωση του για τον Φεβρουάριο του 2024!
- Με 17 δολάρια, μπορείτε να λάβετε 100 επαγγελματικά πορτραίτα σας μέσω AI!
- Η Adobe αποκαλύπτει το νέο Text-To-Image generator με ονομασία Firefly!
- Η νέα Panasonic Lumix S1H II έρχεται σύντομα;