Νέο τεύχος του περιοδικού X της Fujifilm


Νέο τεύχος του περιοδικού X της Fujifilm

Κυκλοφόρησε το δεύτερο τεύχος του interactive περιοδικού της Fujifilm, X, ενός περιοδικού αφιερωμένου στη σειρά μηχανών X.
Στο νέο τεύχος μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στη λειτουργία “focus peaking”, τι κάνει και πως μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε, ένα τεστ της νέας Fujifilm XQ1 και ένα άρθρο που εξηγεί γιατί η Fujifilm X-Pro1 είναι ιδανική για φωτογραφία δρόμου (street photography). Ακόμα μπορείτε να διαβάσετε τι μπορείτε να φωτογραφίζετε τώρα το χειμώνα και να δείτε εικόνες που θα σας εμπνεύσουν.
Επίσης θα διαβάσετε ένα άρθρο – συνέντευξη του φωτογράφου ταξιδιωτικής φωτογραφίας Luca Bracali, στην οποία εξηγεί γιατί έχει επιλέξει την Fujifilm X-Pro1 για τα ταξίδια του.
Τέλος σας δίνετε η ευκαιρία να κερδίσετε ένα Fujinon XF 23mm στέλνοντας την καλύτερη φωτογραφία τοπίου που έχετε.

Το περιοδικό X της Fujifilm διατίθεται δωρεάν και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!