Τελικά δεν θα αναβαθμιστεί σύντομα η Fujifilm X-T1


Τελικά δεν θα αναβαθμιστεί σύντομα η Fujifilm X-T1

Την φήμη είχε αναφέρει η γνωστή ιστοσελίδα FujiRumors και η ίδια ιστοσελίδα έρχεται να την ακυρώσει.

Όπως είχαμε γράψει και τότε η Fujifilm δεν μας έχει συνηθίσει σε μία πρακτική ανακοίνωσης μίας αναβαθμισμένης έκδοσης ενός μοντέλου της σε σύντομο χρονικό διάστημα από την ανακοίνωση του μοντέλου αυτού, μία πρακτική που δεν αρέσει σε κανένα μας.

Η FujiRumors αναφέρει ότι η φήμη που αρχικά διέρρευσε ίσως αποτελεί στρατηγική της ιαπωνικής εταιρείας να μπερδέψει τα πράγματα σχετικά με τα μελλοντικά της σχέδια για το σύστημα X ή αποτελεί μία προσπάθεια της διοίκησης της εταιρείας να ανακαλύψει την πηγή των διαρροών των σχεδίων της στον τύπο.
Από την άλλη μπορεί να είναι απλά μία φήμη που ξεκίνησε από την Fujifilm με σκοπό να σφυγμομετρήσει το φωτογραφικό κοινό σχετικά με την συγκεκριμένη κίνηση πρόωρης ανακοίνωσης μίας αναβαθμισμένης Fujifilm X-T1.

Όπως και να έχει το θέμα η Fujifilm X-T1 δεν ενδέχεται να αναβαθμιστεί σύντομα και αναμένουμε να την έχουμε κοντά μας τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

FujiRumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!