Νέο Firmware για τη Fujifilm X-T1/ X-T1 Graphite Silver

To νέο Firmware της Fujifilm X-T1, έκδοση 4.30, προσφέρει τις εξής βελτιώσεις – αλλαγές:
1. υποστήριξη για τη χρήση του flash EF-X8 σε λειτουργίες Bracketing / Continuous shooting
2.δίνεται η δυνατότητα για κλείδωμα της έκθεσης και της εστίασης με το κουμπί AF-L, κατά τη χρήση της χειροκίνητης εστίασης.
3. το κουμπί AF-L μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κλειδωθεί η εστίαση στη λειτουργία AF+MF, ενώ μπορεί να προσαρμοστεί περαιτέρω η εστίαση, manual, μέσω του δαχτυλιδιού εστίασης
4. το κουμπί FOCUS ASSIST μπορεί να χρησιμοποιηθεί για focus zoom και ο χρήστης μπορεί να εστιάσει με το δαχτυλίδι εστίασης του φακού ενώ έχει ενεργοποιημένη τη λειτουργία focus zoom.
5. μπορούν να επιλεχθούν πρόσθετες λειτουργίες (FOCUS FRAME / CONTINUOUS MODE / SHOOTING MODE / DUAL IS MODE / INFORMATION BACKGROUND / MOVIE MODE / FOCUS MODE / BLUR WARNING / SHUTTER TYPE) στην επιλογή DISP. CUSTOM SETTING του setup menu.
6. το κουμπί εγγραφής video μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως το Fn7 παραμετροποιήσιμο κουμπί.
7. προστέθηκε υποστήριξη για τη λειτουργία focus limiter για τον νέο φακό FUJINON XF100-400mmF4.5-5.6 R LM OIS WR.
8. λύθηκε το πρόβλημα κατά το οποίο στην λειτουργία AF-C σε μερικές περιπτώσεις η μηχανή πάγωνε (παρουσιάστηκε με το προβληματικό Firmware 1.20)
Θα βρείτε το νέο Firmware για τη Fujifilm X-T1/ X-T1 Graphite Silver εδώ.