Fujin, μία πανίσχυρη σκούπα-φακός για τον αισθητήρα σας


Fujin, μία πανίσχυρη σκούπα-φακός για τον αισθητήρα σας

Η ιαπωνική εταιρεία Fujin έρχεται να προτείνει την δική της λύση.

Πρόκειται για μία σκούπα στο σχήμα φακού που κουμπώνει στο mount της φωτογραφική μηχανής και ρουφάει τη σκόνη (όπως έλεγε και γνωστή διαφήμιση του 1983, αλλά στη προκειμένη περίπτωση από κοντά).

Διαθέσιμη σε δύο διαφορετικά μοντέλα για Nikon και Canon μηχανές με F και EF mounts αντίστοιχα, μόλις ενεργοποιηθεί ρουφάει με δύναμη.

Οι σκούπες Fujin ζυγίζουν 180 γραμμάρια και δέχονται ειδικά φίλτρα (όπως μία κανονική σκούπα).

Αναμένεται να είναι διαθέσιμες στις 28 Σεπτεμβρίου για Canon και 28 Οκτωβρίου για Nikon στην τιμή των 150 δολαρίων, από την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Fujin-2

Fujin-1

Fujin-3

Fujin-4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Accessories Fujin
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Γιατί δεν μας δείχνει επίδειξη σε έναν αισθητήρα πρίν και μετά, να δούμε την αποτελεσματικότητά του;
    Νομίζω ότι δεν θα το χρησιμοποιούμε για να καθαρίζουμε το γραφείο μας….8-)

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!