Galaxy Hyper Speed 120, ειδικό φωτογραφικό χαρτί για μεσαίου φορμά μηχανές


Galaxy Hyper Speed 120, ειδικό φωτογραφικό χαρτί για μεσαίου φορμά μηχανές

Πρόκειται για χαρτί που βρίσκεται σε ειδικό ρολό φιλμ, έχει ISO 120 και το οποίο αφού τραβήξουμε φωτογραφίες εμφανίζεται περίπου όπως τα κανονικά φιλμ.

Galaxy-Hyper-Speed-120

Η διαφορά είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι έτοιμο μέσα σε μερικά λεπτά (7 με 10 λεπτά) και πρόκειται για μία θετική εικόνα (με άλλα λόγια δεν έχουμε αρνητικά και δεν μπορούμε να αναπαράγουμε τις εικόνες).

Galaxy-Hyper-Speed-120-2

Galaxy-Hyper-Speed-120-3

Συνήθως τέτοιου είδους χαρτί χρησιμοποιείται στις μηχανές μεγάλου φορμά ή σε pinhole μηχανές και είναι κάτι μεταξύ του κανονικού film και του film που παίρνουν οι μηχανές άμεσης εμφάνισης φωτογραφιών όπως οι Fujifilm Instax.

Το Galaxy Hyper Speed 120 έχει καταφέρει ήδη να συγκεντρώσει μέσω της Kickstarter τα χρήματα που χρειάζεται για να παραχθεί και οι πρώτες παρτίδες του αναμένεται να αποσταλούν τον Δεκέμβριο του 2016.

Galaxy-Hyper-Speed-120-6

Με 15 δολάρια μπορείτε να αποκτήσετε ένα ειδικό ρολό Galaxy Hyper Speed 120. Αν ενδιαφέρεστε να στηρίξετε το project και να παραγγείλετε τα δικά σας ρολά επισκεφτείτε τη Kickstarter.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Kickstarter
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!