Με το Gary Fong Lightbulb Adapter Kit αποφασίζετε εσείς ποια λάμπα θα χρησιμοποιήσετε


Με το Gary Fong Lightbulb Adapter Kit αποφασίζετε εσείς ποια λάμπα θα χρησιμοποιήσετε

Ο Gary Fong πάει τον φωτισμό για λήψεις πορτρέτου ένα βήμα παραπέρα με το Gary Fong Lightbulb Adapter Kit.

Πρόκειται για ένα προσαρμογέα για την χρήση κανονικών λαμπτήρων (προτείνονται λαμπτήρες LED της Philips), ο οποίος είναι συμβατός με το Gary Fong Lightsphere Collapsible Speed Mount
και το Gary Fong Speed Snoot. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εσείς τον λαμπτήρα που θέλετε και να πετύχετε πιο γρήγορα και εύκολα τα φωτιστικά αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Το Gary Fong Lightbulb Adapter Kit είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, στην Lightbulb Adapter Kit with AC Power Plug και την Lightbulb Adapter Kit with Europlug (αυτό κάνει για Ελλάδα), στην τιμή των 50 δολαρίων.

Gary Fong Lightbulb Adapter Kit with AC Power Plug

Gary Fong Lightbulb Adapter Kit with AC Power Plug-1

Gary Fong Lightbulb Adapter Kit with AC Power Plug-3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!