Αποκτήστε την σουίτα CS2 (Photoshop, Photoshop Elements, Premiere) της Adobe δωρεάν!


Αποκτήστε την σουίτα CS2 (Photoshop, Photoshop Elements, Premiere) της Adobe δωρεάν!

Η Adobe προχώρησε σε μία υπέροχη κίνηση και μας παρέχει την δυνατότητα να κατεβάσουμε, εγκαταστήσουμε και χρησιμοποιήσουμε όλη την σουίτα των προγραμμάτων της, έκδοσης CS2 (έτος έκδοσης 2005), εντελώς δωρεάν.  Να αναφέρουμε απλά ότι το 60% των χρηστών που χρησιμοποιούν προγράμματα της Adobe, τα χρησιμοποιούν πειρατικά.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα της αμερικάνικης εταιρείας και αφού δημιουργήσετε ένα λογαριασμό (εντελώς δωρεάν), στην συνέχεια να κατεβάσετε την σουίτα προγραμμάτων CS2 (ή αν θέλετε να επιλέξετε ποια προγράμματα της σουίτας θέλετε να κατεβάσετε μεμονωμένα). H Creative Suite 2 περιλαμβάνει τα εξής προγράμματα: Acrobat 3D 1.0 for Windows, Acrobat Standard 7.0, Acrobat Pro 8.0, Audition 3.0, GoLive CS2, Illustrator CS2, InCopy CS2, InDesign CS2, Photoshop CS2, Photoshop Elements 4.0/5.0, Adobe Premiere Pro 2.0.

Μπορείτε πλέον να αποκτήσετε τα κατάλληλα εργαλεία για επεξεργασία εικόνας και video νόμιμα και δωρεάν, τα οποία αν και είναι εκδόσεις παλαιές παρέχουν όσα χρειάζεστε για να κάνετε τις μετατροπές που θέλετε.

Μην χάνετε καιρό, πατήστε εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ στις απαιτήσεις:

  • Mac OS X v.10.2.8–v.10.3.8. PowerPC® G4 or G5 processor
  • Microsoft® Windows® 2000/Windows XP. Intel® Pentium® III or 4 processor

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Adobe
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

7 σχόλια

  • #
    1

    Να ρωτήσω κάτι(ως άσχετος…)εάν κατεβάσω το cs2 θα μου ανοίγει αρχεία raw-cr2 από την 1100d??αυτή τη στιγμή έχω το cs5 poy με καλύπτει απλά είπα να γίνω νόμιμος!!!!!!

  • #
    1

    καλησπέρα.
    εχετε την ακριβη δνση για να το κατεβασω ; η adobe μας μπερδευει, δεν βρισκεται ευκολα. Εχω win 7 x64. thanks

  • #
    1

    The CS2 version of Photoshop is Power PC code only, It won’t work with your new Intel Mac.

  • #
    1

    Γεια σας! Μια ερωτηση, το serial number μου πως το βλεπω? Κατεβασα premiere και φοτοσοπ και μου ζηταει αυτο το νουμερο. Αυτα τα προγραμματα μπορω να τα κατεβασω για προσωπικη χρηση ετσι? Συγνωμη για την ασχετοσυνη μου!

  • #
    1

    και ευχαριστω εκ των προτερων!!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!