GoPro: Βυθίστηκε το 2016 με απώλειες 373 εκατ. δολαρίων, αλλά ετοιμάζει τη GoPro Hero6


GoPro: Βυθίστηκε το 2016 με απώλειες 373 εκατ. δολαρίων, αλλά ετοιμάζει τη GoPro Hero6

To 2016 είναι και επίσημα μία πολύ κακή χρονιά για τη GoPro και αυτό παρόλο το πολύ καλό τελευταίο τρίμηνο που είχε.

Μάλιστα η ανακοίνωση των GoPro Hero5 Black και Hero5 Session “έσωσε” τον ηγέτη των action cameras, αφού οι πωλήσεις ήταν εξαιρετικές (η Hero5 Black ήταν η καλύτερη κάμερα σε πωλήσεις στις Η.Π.Α.), με τον CEO της εταιρείας Nick Woodman να δηλώνει ότι η GoPro πούλησε 2 εκατομμύρια κάμερες στο τελευταίο τρίμηνο του 2016.

Αυτό φαίνεται ήταν που κράτησε τη GoPro στο παιχνίδι έστω και αν αναγκάστηκε να αναδιοργανωθεί απολύοντας υπαλλήλους και μειώνοντας το μέγεθος της.

Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η GoPro, το 2016 είχε 373 εκατομμύρια δολάρια λιγότερα από το 2015, έστω και αν το τελευταίο τρίμηνο ήταν το δεύτερο καλύτερο όλων των εποχών με έσοδα 540 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η αμερικανική εταιρεία προσπαθεί με νύχια και με δόντια να ανακάμψει (έστω και μετά το κάζο με το πρώτο της drone, GoPro Karma) και ο Nick Woodman δήλωσε σε επενδυτές ότι μέσα στο 2017 η εταιρεία θα λανσάρει την GoPro Hero6.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

GoPro GoPro Hero6

Πηγή:

GoPro
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!