Χαμένη GoPro καταγράφει την μοναχική της πτώση από τα 10.000 πόδια


Χαμένη GoPro καταγράφει την μοναχική της πτώση από τα 10.000 πόδια

Από ότι φαίνεται η GoPro άνηκε σε μέλος ομάδας που έκανε ελεύθερη πτώση (μάλλον από ύψος περίπου 10.000 ποδιών) και χάθηκε πριν περίπου 4 χρόνια, ξεκολλώντας από το σημείο που την είχε ο ιδιοκτήτης της.

Ο Kristoffer δημοσίευσε το τελευταίο video που βρήκε στην κάρτα μνήμης της μηχανής στο YouTube, με την ελπίδα να βρει τον ιδιοκτήτη της μηχανής και να του επιστρέψει την μηχανή, η οποία δεν έπαθε κάτι σοβαρό.
Με την δύναμη του internet ο ιδιοκτήτης της GoPro βρέθηκε μέσα σε μία ημέρα, στις 4 Απριλίου.

Το video δείχνει τα μοναδικά πλάνα από την πτώση της action camera (αν έχετε πρόβλημα με τα μάτια σας μην το δείτε!).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

GoPro GoPro Action Camera

Πηγή:

YouTube
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!