HDRsoft Kalakaar Photo Contest 2013


HDRsoft Kalakaar Photo Contest 2013

Ο Vibha αγωνίζεται για το δικαίωμα των άπορων παιδιών στη ζωή, την υγεία, την εκπαίδευση και δραστηριοποιείται σε Ινδία και ΗΠΑ, από το 1991. Ο διαγωνισμός HDRsoft Kalakaar Photo Contest 2013 συμβάλλει στην ευρύτερη ενημέρωση του κοινού για τον Vibha και το έργο του και έτσι βοηθάει στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης για ακόμη περισσότερα παιδιά στην Ινδία και τις ΗΠΑ.

Οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού πιστεύουν ότι μέσα στον κάθε ένα από μας κρύβεται ένας καλλιτέχνης και μας ενθαρρύνουν να διοχετεύσουμε αυτή την κρυμμένη δημιουργικότητα στην τέχνη της φωτογραφίας. Τα θέματα του διαγωνισμού είναι “World of Joy” και “Helping Hand“.
Οι συμμετέχοντες χωρίζονται ανάλογα με την ηλικία τους σε δύο κατηγορίες:
– έως 16 ετών και
– 17 ετών και άνω.

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού κερδίζει 500 δολάρια κι ένα λογαριασμό στην ιστοσελίδα Zenfolio (αξίας 60 δολαρίων). Οι νικητές ανά κατηγορία κερδίζουν:
Για την κατηγορία 17 ετών και άνω:
– πρώτη θέση: 100 δολάρια
– δεύτερη θέση: 75 δολάρια
– τρίτη θέση: έπαινος για 10 συμμετέχοντες και προβολή της φωτογραφίας τους στις ιστοσελίδες του διαγωνισμού.
Για την κατηγορία έως 16 ετών:
– πρώτη θέση: 50 δολάρια
– δεύτερη θέση: 25 δολάρια
– τρίτη θέση: έπαινος για 10 συμμετέχοντες και προβολή της φωτογραφίας τους στις ιστοσελίδες του διαγωνισμού.
Οι νικητές που θα βρεθούν στην πρώτη θέση εκτός από το χρηματικό ποσό, κερδίζουν επίσης μια εκτύπωση της φωτογραφίας τους σε καμβά 18×24 και ένα προαιρετικό συμβόλαιο με την ArtSmart (αξίας 100 δολαρίων) για την προώθηση της δουλειάς τους.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν και γίνεται δεκτή μόνο μια φωτογραφία. Μην παραλείψετε να διαβάσετε τους όρους του διαγωνισμού και τις οδηγίες για τη συμμετοχή σας. Μπορείτε να πάρετε μέρος έως την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, εδώ. Δείτε τις φωτογραφίες που διακρίθηκαν στο Kalakaar 2012 εδώ.

Γνωρίστε τον οργανισμό Vibha:

Ο οργανισμός Vibha χρησιμοποίησε την επιτυχία του Kalakaar 2012 για να υποστηρίξει το project “CORP India-Vidya Sagar Vikas Kendra“:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!