Νέα “επαγγελματική” διάρρηξη σε μεγάλο κατάστημα φωτογραφικών


Νέα “επαγγελματική” διάρρηξη σε μεγάλο κατάστημα φωτογραφικών

Νέα διάρρηξη και κλοπή φωτογραφικού εξοπλισμού είχαμε στις Η.Π.Α. και συγκεκριμένα σε κατάστημα στη πόλη Columbus του Οχάιο.

Στόχος ήταν το κατάστημα Midwest Photo και οι διαρρήκτες αφού τρύπησαν την οροφή κατέβηκαν μέσω μίας σωλήνας και μπήκαν στον αποθηκευτικό χώρο του καταστήματος.

Οι διαρρήκτες καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας και τώρα η τοπική αστυνομία τους αναζητά.

Ο πρόεδρος του καταστήματος ανέφερε ότι η όλη δουλειά ήταν μία “Αδύνατη Αποστολή” (mission impossible) και πιστεύει ότι υπάρχει συγκεκριμένη σπείρα που χτυπάει φωτογραφικά καταστήματα.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τι εξοπλισμός κλάπηκε και ποια είναι η αξία του.

Η συγκεκριμένη διάρρηξη είναι η τρίτη την τελευταία 1.5 εβδομάδα σε καταστήματα του φωτογραφικού χώρου στις μεσοδυτικές πολιτείες των Η.Π.Α. και έρχεται λίγες ημέρες μετά τη διάρρηξη στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Veydra, από όπου αφαιρέθηκαν πάνω από 200 κινηματογραφικοί φακοί (αξίας πάνω από 200.000 δολάρια).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

MyFox
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!