Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία ανακοίνωσε 3 νέους διαγωνισμούς φωτογραφίας


Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία ανακοίνωσε 3 νέους διαγωνισμούς φωτογραφίας

Όλοι οι διαγωνισμοί έχουν ελεύθερο θέμα. Σε κάθε έναν από τους διαγωνισμούς θα απονεμηθούν χρυσό, αργυρό και χάλκινο μετάλλιο συνοδευόμενα από το αντίστοιχο δίπλωμα, καθώς και 3 έπαινοι. Παράλληλα οι νικητές των πρώτων τριών θέσεων θα κερδίσουν δώρα από τη SONY, η οποία είναι και ο χορηγός των διαγωνισμών. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους:
– Ευσταθιάδη Στάθη, Efiap, Esfiap, Hon.M. KTIFS. Γεν. Έφορος Ε.Φ.Ε.
– Λυκάκη Μάνο, καθηγητής φωτογραφίας
– Τσιντανέλλη Γιώργο, εικαστικός, καθηγητής & κριτικός φωτογραφίας
– Τσαντάκη Μανώλη, αναπληρωματικό μέλος καλλιτέχνης φωτογράφος.

Μπορείτε να πάρετε μέρος με έως 4 έργα συνολικά για κάθε κατηγορία. Η συμμετοχή έχει οριστεί στα 15 ευρώ για τα μέλη της ΕΦΕ ή 20 ευρώ για όσους δεν είναι μέλη.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2014 ΤΗΣ ΕΦΕ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ SONY

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, συνεχίζοντας την παράδοση 47 ετών διοργανώνει και φέτος τους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φωτογραφίας με σκοπό την ανάδειξη της ελληνικής φωτογραφίας. Στην φετινή της προσπάθεια έχει αρωγό την εταιρία SONYπου αποφάσισε να γίνει χορηγός των επάθλων των Πανελληνίων Διαγωνισμών του 2014 της ΕΦΕ.
Οι Διαγωνισμοί (με αριθμό πατρονάζ ΕΦΕ:2014/5,6,7) είναι οι παρακάτω:
– 47ος ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ (θέμα ελεύθερο)
– 46ος ΕΓΧΡΩΜΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ (θέμα ελεύθερο)
– 2ος PORTFOLIOS ΕΝΙΑΙΑΣ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ (θέμα ελεύθερο ενιαίας θεματικής τεσσάρων φωτογραφιών)

Η SONY με πρόθεση να συνδράμει στους φετινούς διαγωνισμούς, με βασικό άξονα την επιβράβευση των ταλαντούχων νέων αλλά και παλαιών φωτογράφων σε αυτόν τον διαγωνισμό, προσφέρει ως μεγάλο δώρο στον πρώτο νικητή (καλύτερο φωτογράφο των διαγωνισμών για το 2014) μια εξαιρετική φωτογραφική μηχανή A6000 αξίας 800€ (Νέο Μοντέλο 2014), δείχνοντας έτσι έμπρακτα την υποστήριξη της εταιρίας στον κόσμο της Φωτογραφίας αλλά και την συνεχή επένδυση στην εξέλιξη της φωτογραφικής τέχνης γενικότερα, μέσα από τα προϊόντα της. Για τους υπόλοιπους νικητές προσφέρει 3 mobile usb chargers (CP-V3W) και 6 SONY SD cards 16GB (SF16U), δώρα συνολικής αξίας 200€.

Ημερομηνία λήξης του Διαγωνισμού και αποστολής των φωτογραφιών: 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες για το διαγωνισμό, Δελτίο συμμετοχής, τον τρόπο συμμετοχής και αποστολής φωτογραφιών στο site της ΕΦΕ και στα γραφεία της ΕΦΕ: Γυθείου12 Αμπελόκηποι ΤΚ 11523 τηλέφωνο 2108228131, e-mail: treasury@efe.com.gr

Ο Γενικός Έφορος της ΕΦΕ
Στάθης Ευσταθιάδης ΕFIAP, ESFIAP

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!