Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το λογισμικό επεξεργασίας video, HitFilm 2 Express


Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το λογισμικό επεξεργασίας video, HitFilm 2 Express

Το λογισμικό της Green Screen Systems επιτρέπει την επεξεργασία videos προσφέροντας όλα εκείνα τα εργαλεία που χρειάζονται για να μπορέσετε να μοντάρετε τα videos σας.

Το HitFilm 2 Express είναι η προηγούμενη έκδοση του HitFilm 3 Pro – Video / Green Screen Software το οποίο κοστίζει 299 δολάρια. Μάλιστα με το κατέβασμα του HitFilm 2 Express αποκτάτε και την δυνατότητα αγοράς της νέας έκδοσης με έκπτωση 50 δολαρίων.

Για να κατεβάσετε το HitFilm 2 Express ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες, επιλέγοντας ως Delivery Method: Download και στην συνέχεια βάζοντας τα στοιχεία σας στα κατάλληλα πεδία.

Το HitFilm 2 Express μπορείτε να το κατεβάσετε για Windows ή Mac OS.

Η εταιρεία δεν έχει βάλει χρονικό όριο για την προσφορά της, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να αμελήσετε το κατέβασμα του καθώς η προσφορά μπορεί να λήξει από στιγμή σε στιγμή.

Θα το βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!