Η ομορφιά μέσα από την προσωπική ματιά ανθρώπων σε πάνω από 20 διαφορετικές χώρες


Η ομορφιά μέσα από την προσωπική ματιά ανθρώπων σε πάνω από 20 διαφορετικές χώρες

Η Esther έστειλε την φωτογραφία του πορτρέτου της σε 40 διαφορετικούς επαγγελματίες και ερασιτέχνες χειριστές του Adobe Photoshop από 25 χώρες και τους ζήτησε πολύ απλά να την κάνουν όμορφη.

Στις εικόνες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε πως η τοπική κουλτούρα αλλά και τα προσωπικά βιώματα κάθε ανθρώπου επηρεάζουν τα πιστεύω του για το τι είναι όμορφο.

Το πολύ ενδιαφέρον είναι ότι πολλοί από τους editors προσέθεσαν αξεσουάρ και ρούχα στις δημιουργίες τους ενώ μερικοί άλλαξαν μέχρι και τα μαλλιά.

Before-and-After-7

Before-and-After-6

Before-and-After-5

Before-and-After-4

Before-and-After-3

Before-and-After-2

Before-and-After-1

Before-and-After

Μπορείτε να δείτε και τις 22 συνολικά μεταμορφώσεις τις Esther στην ιστοσελίδα της εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!