HTC One M9, καταποντίστηκε στα τεστ της DxO Mark


HTC One M9, καταποντίστηκε στα τεστ της DxO Mark

H DxO Mark πέρασε από τα τεστ της το νέο smartphone της HTC και η βαθμολογία που του έδωσε είναι άκρως απογοητευτική.

Το HTC One M9 συγκέντρωσε μόλις 69 πόντους, 73 στην λήψη φωτογραφίας και 61 στην λήψη video, καταφέρνοντας να ξεπεράσει μόλις για ένα πόντο την προηγούμενη έκδοση HTC One M8 και μη καταφέρνοντας να μπει στην πρώτη 20άδα της DxO Mark.

HTC One M9-2

Η DxO Mark αναφέρει ότι το HTC One M9 έχει δυσκολίες στην λήψη φωτογραφιών με την ισορροπία λευκού και με την οξύτητα των εικόνων (ειδικά στις γωνίες), ενώ όσο αφορά την λήψη video σημαντική είναι η απουσία σταθεροποιητή.

Διαβάστε αναλυτικά το review της DxO Mark εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

DxO Mark
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Βασικά το συνολικό σκορ είναι συχνά παραπλανητικό καθώς βάζει στο ίδιο βάρος παραμέτρους που δεν έχουν να κάνουν με την ποιότητα του αισθητήρα φακού (πχ autofocus). Ως εκ τούτου το “artifacts” και “texture” και μετά “noise” να κοιτάμε. Τα άλλα που μετράνε στο συνολικό σκορ είναι μετρήσεις που σχετίζονται με την ποιότητα αλλα όχι ακριβώς με το ίδιο βάρος με τα άλλα τρία.

    Βέβαια και σε αυτά τα τρία δεν τα πάει καλά. Όπως αναφέρθηκε επίσης στα σχόλια διαφαίνεται φακός με μεγάλο πρόβλημα στα άκρα και σοβαρό χάσιμο οξύτητας (πρόβλημα που έχει και το Ζ2). Εκνευριστικό όταν το διαπιστώσεις στο κινητό σου.

    Για ακόμα μία φορά η htc δεν το έχει. Ελπίζω ως τηλέφωνο τουλάχιστον να τα πάει καλύτερα..

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!