Adobe: Μαθητές επαναφέρουν φωτογραφίες που είχαν καταστραφεί από τον τυφώνα Harvey

Οι φωτογραφίες, οι τυπωμένες, είναι ένα σημαντικό μέσο για πολλούς ανθρώπους, ένα μέσο σύνδεσης τους με το παρελθόν, τους ανθρώπους και τα μέρη που γνώρισαν.
Τίποτα ίσως δεν μπορεί να συγκριθεί με την φωτογραφία στην τυπωμένη της μορφή, την μορφή για την οποία δημιουργείται εξ αρχής.
Στο παρακάτω project, μαθητές της Adobe ανέλαβαν να επαναφέρουν φωτογραφίες που καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια του τυφώνα Harvey στις Η.Π.Α.
Και αν η επαναφορά μίας φωτογραφίας δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα εκατοντάδων ανθρώπων που έχασαν τα σπίτια τους από την μανία της φύσης, η ψυχολογική στήριξη τους μέσω αυτής της σημαντικής ενέργειας είναι πολύ σημαντική.
Ίσως θα έπρεπε κάτι ανάλογο να γίνει και στην χώρα μας σε αντίστοιχες καταστροφές, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση της περιοχής της Μάνδρας.