I Shot it Premium Photo Competition 2013


I Shot it Premium Photo Competition 2013

Η ιστοσελίδα I Shot it διοργανώνει θεματικούς διαγωνισμούς φωτογραφίας σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στο χρόνο, με πολλά και ποικίλα θέματα (τοπία, Α/Μ, φαγητά, ζώα, αυτοκίνητα, φύση κ.α.). Ο διαγωνισμός “Premium Photo Competition 2013” έχει ελεύθερο θέμα και μπορεί να συμμετάσχει σε αυτόν οποιοσδήποτε έως το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου (στις 2:00 μμ). Έχει συμμετοχή 10 δολάρια, εκ των οποίων τα 5 δολάρια προστίθενται στο χρηματικό έπαθλο του νικητή.

Ο νικητής του διαγωνισμού είναι ένας και τα βραβεία του είναι:
– μια Leica X2 και
– το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί ανάλογα με τον τελικό αριθμό των συμμετοχών. Τη στιγμή που γράφουμε αυτό το άρθρο, το ποσό αυτό ανέρχεται σε 1.040 δολάρια. Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό και το ακριβές ποσό του βραβείου εδώ.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό και να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας. Στη συνέχεια, ακολουθείστε τις οδηγίες για να δηλώσετε συμμετοχή στον Premium Photo Competition 2013. Αν έχετε περισσότερες απορίες δείτε τις απαντήσεις τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

I Shot it
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!