Δείτε τη φωτογραφία του παγόβουνου που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής 900.000 δολάρια


Δείτε τη φωτογραφία του παγόβουνου που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής 900.000 δολάρια

H φωτογραφία αποτελεί την σύνθεση 4 φωτογραφιών, ο ουρανός και το νερό είναι από λήψεις που έγιναν στην Καλιφόρνια, το πάνω μέρος του παγόβουνου βγήκε στην Ανταρκτική και το κάτω μέρος του παγόβουνου είναι λήψη που έγινε στην Αλάσκα (στην ουσία το παγόβουνο είναι ανεστραμμένο καθώς η λήψη αποτύπωνε το πάνω μέρος του παγόβουνου εκτός του νερού).
Το εντυπωσιακό είναι ότι τα χρώματα του ουρανού, του νερού και του παγόβουνου κάτω από το νερό δεν έχουν πειραχτεί.

Όλες οι λήψεις έγιναν με slide και η ιδέα για την δημιουργία της τελικής εικόνας ήταν του μέντορα του Ralph στο πρακτορείο φωτογραφιών, WestLight.

Η εικόνα του Ralph κυκλοφόρησε αρχικά το 1998 και μέχρι σήμερα έχει αποφέρει έσοδα 900.000 δολαρίων.

Ακούστε τι έχει να πει ο ίδιος ο φωτογράφος για την εικόνα και την επιτυχία της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!