Πρόσκληση σε Σεμινάρια Φωτογραφίας από την Φ.Λ.Π. ΗΔΥΦΩΣ


Πρόσκληση σε Σεμινάρια Φωτογραφίας από την Φ.Λ.Π. ΗΔΥΦΩΣ

Πρόσκληση σε Σεμινάρια Φωτογραφίας από την Φ.Λ.Π. “ΗΔΥΦΩΣ”

Η Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας ΗΔΥΦΩΣ συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών θα συνεχίσει να πραγματοποιεί βασικά μαθήματα φωτογραφίας ανοιχτά στο κοινό και για τη νέα περίοδο 2015 – 2016.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε κάθε ενήλικα που ενδιαφέρεται για τη φωτογραφία ανεξάρτητα από το επίπεδο και τον εξοπλισμό του.

Στόχος μας είναι να γνωρίσουμε το φωτογραφικό μέσο (είδη φωτογραφικών μηχανών, μηχανικά μέρη, κ.τ.λ.) και τη λειτουργία του (έκθεση, λήψη, σύνθεση, κ.τ.λ.) με αρχικό σκοπό την άρτια τεχνικά φωτογραφία.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στις 20:00 το βράδυ ξεκινώντας από την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015 στη λέσχη στην οδό Κύπρου 63, περιοχή Αγ. Σοφίας.
Θα ακολουθήσουν πιο εξειδικευμένα μαθήματα χρήσης τεχνητού φωτισμού και επεξεργασίας ενώ φέτος θα εστιάσουμε στην εμφάνιση φιλμ και στην εκτύπωση αναλογικής φωτογραφίας στο νέο σκοτεινό θάλαμο της λέσχης για τα μέλη της λέσχης και για όσους επιθυμούν να γίνουν μέλη της λέσχης.

Για να δηλώσετε συμμετοχή ή για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε email στο idifos@yahoo.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo seminars
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!