Η πίστη της ILFORD στo ασπρόμαυρο φιλμ αποδίδει καρπούς.


Η πίστη της ILFORD στo ασπρόμαυρο φιλμ αποδίδει καρπούς.

Η εταιρεία Harman LTD, ιδιοκτήτης της Ilford, η οποία εξειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων για ασπρόμαυρη φωτογραφία (φιλμ, χαρτιά, εκτύπωσης, χημικά σκοτεινού θαλάμου κτλ), ανακοίνωσε αύξηση των κερδών της για το έτος που διανύουμε.  Σύμφωνα με την ανακοίνωση το τελευταίο χρόνο οι πωλήσεις της αυξήθηκαν από 22.6 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας στα 23.6 εκατομμύρια, και τα κέρδη της από 1.9 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας στα 2.2 εκατομμύρια.

Παρ όλη την παγκόσμια μείωση στην ζήτηση των ασπρόμαυρων φιλμ και υλικών εμφάνισης και εκτύπωσης τους, η Ilford κατάφερε να παραμείνει δυνατή, κυρίως λόγω της αύξηση της ζήτησης στην Βόρειο Αμερική, η οποία αποτελεί την πηγή του 40% των πωλήσεων της.  Ο Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Harman, Steven Brierley, σχολίασε ότι η ισχυροποίηση της Ilford οφείλεται στη μείωση των παρεχόμενων προϊόντων από τον ανταγωνισμό ή στην στροφή των ανταγωνιστών στην ψηφιακή τεχνολογία.  Υποσχέθηκε δε, ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να προσφέρει ποικιλία ασπρόμαυρων φιλμ και υλικών εκτύπωσης, υποστηρίζοντας 100% τους πελάτες της και λάτρεις του φιλμ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Ilford
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!