Η Κυβέρνηση της Ινδίας χρησιμοποίησε το Photoshop σε ένα επικό fail


Η Κυβέρνηση της Ινδίας χρησιμοποίησε το Photoshop σε ένα επικό fail

Και όταν μιλάμε για την κυβέρνηση μίας μεγάλης χώρας όπως η Ινδία το πράγμα γίνεται ακόμα πιο περίεργο.

Το γραφείο τύπου της Ινδίας λοιπόν κυκλοφόρησε μέσω Twitter μία φωτογραφία που έδειχνε τον πρωθυπουργό της χώρας, Narendra Modi, να κοιτάει από το παράθυρο ενός αεροπλάνου τις περιοχές της χώρας που χτυπήθηκαν από μεγάλες πλημμύρες.

Φυσικά η εικόνα παρουσίαζε κάτι το περίεργο και ήταν εμφανές ότι είχε προηγηθεί επεξεργασία στο Photoshop με τη προσθήκη μίας φωτογραφίας στο παράθυρο του αεροπλάνου.

Μέσα σε λίγο χρόνο η φωτογραφία κατέβηκε από το Twitter όπου και είχε ανεβεί με το γραφείο τύπου να ζητάει συγνώμη, λέγοντας ότι είχε γίνει λάθος και να ανεβάζει την original φωτογραφία.

photoshopfail-2

Φυσικά το Internet δεν άφησε το γεγονός έτσι αλλά ακολούθησαν χιουμοριστικές εκδόσεις της εν λόγω φωτογραφίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Adobe Photoshop

Πηγή:

Petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!