Inrigo: Μία έξυπνη αδιάβροχη φωτογραφική τσάντα πλάτης με Bluetooth και δική της εφαρμογή


Inrigo: Μία έξυπνη αδιάβροχη φωτογραφική τσάντα πλάτης με Bluetooth και δική της εφαρμογή

Η Inrigo φαίνεται ότι είναι μία μοναδική αδιάβροχη τσάντα πλάτης που εκτός από το ότι κρατάει στεγνό τον εξοπλισμό σας, έχει ενσωματωμένο Bluetooth.

Η Inrigo διαθέτει αεροστεγές φερμουάρ και είναι κατασκευασμένη από αδιάβροχο υλικό TPU (πρότυπο IP780), ένα υβριδικό υλικό από πλαστικό και μαλακή σιλικόνη. Μπορεί να επιπλεύσει στο νερό αλλά και να βρεθεί εντός νερού, μέχρι ένα μέτρο για 30 λεπτά, χωρίς πρόβλημα. Ακόμα ο φωτογράφος έχει τη δυνατότητα να την φουσκώσει (χρησιμοποιώντας ένα ειδικό εργαλείο), για να είναι ακόμα πιο προστατευμένος ο εξοπλισμός του σε περίπτωση πτώσης της τσάντας.

Το φερμουάρ κλείνει και ανοίγει πολύ γρήγορα δίνοντας άμεση πρόσβαση στον εξοπλισμό στο εσωτερικό της τσάντας. Επιπλέον η τσάντα έχει εργονομικό σχεδιασμό για γρήγορη και άνετη προσαρμογή στην πλάτη του φωτογράφου, κατανέμοντας το βάρος ομοιόμορφα.

Το Bluetooth που έχει ενσωματωμένο η Inrigo αναλαμβάνει να ειδοποιήσει τον φωτογράφο στο smartphone του, όταν το επίπεδο της υγρασίας στο εσωτερικό της τσάντας ξεπεράσει το όριο που έχει θέσει ο φωτογράφος. Μία ακόμα πολύ ωραία λειτουργία της σύνδεσης της τσάντας με το Smartphone μέσω Bluetooth, είναι ότι ο φωτογράφος δέχεται μία ειδοποίηση στο smartphone του όταν απομακρυνθεί σε μεγαλύτερη απόσταση από αυτή που έχει ορίσει.

Κατά τα άλλα η Inrigo μπορεί να δεχτεί 2 σώματα μηχανών και 5 φακούς, διαθέτει θήκη για laptop, θήκες για προσωπικά αντικείμενα, εξωτερική υποδοχή για μπουκάλι νερού, εξωτερική υποδοχή για τριπόδι, λουριά για μεταφορά σκηνής ή υποστρώματος και έχει ειδικά λουράκια για την εξωτερική μεταφορά ενός drone (κατηγορίας DJI Phantom).

Η Inrigo είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία μέσω της πλατφόρμας KickStarter στην τιμή των 139 δολαρίων (θα κοστίζει 249 όταν βγει στην αγορά), με εκτιμώμενη περίοδο παράδοσης τον Μάιο του 2018. Μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Inrigo Photo Bags
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!