Instagram: έρχονται τα επαγγελματικά προφίλ στα πρότυπα του Facebook


Instagram: έρχονται τα επαγγελματικά προφίλ στα πρότυπα του Facebook

Το Instagram βρίσκεται σε συνεχή κίνηση ανανέωσης και σύντομα θα έχουμε νέες σημαντικές αλλαγές.

Μιλάμε φυσικά για την προσθήκη της δυνατότητας δημιουργίας επαγγελματικών προφίλ, στα πρότυπα του Facebook.

Στις αρχές Μαΐου είχαν κυκλοφορήσει τα πρώτα screenshots που δείχνουν πως θα είναι αυτά τα προφίλ. Τα screenshots προέρχονται από επαγγελματικούς λογαριασμούς που ήδη τεστάρονται από μία μικρή ομάδα χρηστών.

Στις εικόνες που διέρρευσαν μέσω του blog Later.com, φαίνεται ότι δίπλα στο κουμπί “Follow” (Ακολούθησε), υπάρχει και το κουμπί Contact (Επικοινώνησε). Στο πάτημα του Contact παρέχεται η δυνατότητα να σταλεί email ή να δούμε οδηγίες για την μετάβαση μας στη συγκεκριμένη επιχείρηση.

Instagram-3

instagram-1

Επιπλέον ο χρήστης ενός επαγγελματικού προφίλ θα έχει πρόσβαση σε στατιστικά στοιχεία σε σχέση με τον λογαριασμό του και την επικοινωνία που έχει με το κοινό του.

Τα στατιστικά θα δίνουν πληροφορίες για το ποια είναι η χώρα προέλευσης όσων σας ακολουθούν στο Instagram, ποιο είναι το φύλο τους και η ηλικία τους, αλλά και στοιχεία για τις δημοσιεύσεις σας, όπως ποιο post είναι πιο δημοφιλές τις τελευταίες 7 ή 30 ημέρες βάση των εντυπώσεων (impressions).

instagram-2

Instagram-5

Επιπλέον θα υπάρχει δυνατότητα να προβληθούν στοιχεία της δραστηριότητας του προφίλ (Insights), όπως τα likes, τις εντυπώσεις (impressions) και την απήχηση (reach) για κάθε post αλλά και τη δραστηριότητα των φίλων του συγκεκριμένου προφίλ.

Όλα τα παραπάνω αναμένεται να βοηθήσουν πολύ τις επιχειρήσεις να κατανοήσουν το κοινό τους και να μπορέσουν να ακολουθήσουν μία συγκεκριμένη στρατηγική στη χρήση του Instagram.

Ανυπομονείτε για τα νέα επαγγελματικά προφίλ του Instagram; Πόσο πιθανό είναι να φτιάξετε ένα επαγγελματικό προφίλ ως επαγγελματίας φωτογράφος;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Instagram

Πηγή:

blog.later.com
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!