To Instagram αλλάζει τη σειρά που εμφανίζει τις εικόνες στo feed


To Instagram αλλάζει τη σειρά που εμφανίζει τις εικόνες στo feed

Συγκεκριμένα το Instagram ανακοίνωσε μέσω του blog του, ότι στο feed κάθε χρήστη θα εμφανίζονται πρώτα οι εικόνες/videos βάση όσων τον ενδιαφέρουν περισσότερο και της σχέσης που έχει με το πρόσωπο που κάνει την κοινοποίηση.

Με άλλα λόγια δεν θα εμφανίζονται στην timeline τα post βάση του χρόνου δημοσίευσης τους (κάτι που γίνεται αυτή τη στιγμή) και ο λόγος που γίνεται κάτι τέτοιο είναι γιατί ο όγκος των εικόνων/videos που κοινοποιούνται έχει γίνει τόσο μεγάλος με αποτέλεσμα οι χρήστες να χάνουν πολλά από αυτά που τους ενδιαφέρουν.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το Instagram οι χρήστες χάνουν το 70% των εικόνων/videos που εμφανίζονται στο feed τους, μη βλέποντας έτσι μεγάλο αριθμό δημοσιεύσεων που τους ενδιαφέρουν.

Αυτό λοιπόν θα αλλάξει και το Instagram τονίζει ότι οι αλλαγές θα γίνουν και βάση του feedback που θα πάρουν από τους Instagramers.

Χρησιμοποιείται το Instagram και αν ναι τι λέτε για την αλλαγή που προγραμματίζεται; Είναι προς τη σωστή κατεύθυνση ή προτιμάτε τον τρόπο λειτουργίας που υπάρχει σήμερα;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Instagram

Πηγή:

Instagram
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Εγω νομίζω πως ειναι πιο καλά έτσι που ειναι τώρα.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!