Instagram: Live Videos και μηνύματα με φωτογραφίες και videos που εξαφανίζονται


Instagram: Live Videos και μηνύματα με φωτογραφίες και videos που εξαφανίζονται

To Instagram παρουσιάζει δύο νέα στοιχεία τα Live Video και Disappearing photos and videos (μία υπηρεσία όμοια με του SnapChat).

Ξεκινάμε από τη δυνατότητα να κάνουμε live streaming videos (όπως στο Facebook).

Μπορούμε να κάνουμε live streaming videos μέσω των Instagram Stories και το νέο αυτό στοιχείο θα είναι διαθέσιμο το επόμενο χρονικό διάστημα μέσω της εντολής Start Live Video. Τα live videos μπορούν να φτάσουν σε διάρκεια τη μία ώρα και οι φίλοι σας θα ειδοποιούνται για το πότε θα είστε live, έχοντας τη δυνατότητα να αφήνουν σχόλια. Τα videos μόλις τελειώνουν θα εξαφανίζονται από το Instagram.
Επιπλέον μέσω του “Top Live” θα μπορείτε να δείτε τι live videos γίνονται τη δεδομένη στιγμή.

instagram-1

instagram-2

Από την άλλη έχουμε άμεσα διαθέσιμη τη νέα λειτουργία αποστολής φωτογραφιών και videos με προσωπικό μήνυμα που μπορείτε να στείλετε σε φίλους και τα οποία μετά από μικρό χρονικό διάστημα εξαφανίζονται (όπως γίνεται στο SnapChat). Επιπλέον ο χρήστης μπορεί να δει αν κάποιος φίλος του είδε τη συγκεκριμένη φωτογραφία ή video παραπάνω από μία φορά ή αν έκανε screenshot.
H λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο για όσους φίλους σας σας ακολουθούν στο Instagram.

instagram-4

instagram-3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Instagram Software Updates

Πηγή:

Instagram
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!