Instagram: δύο νέα κουμπιά για όσους χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μέσω Η/Υ


Instagram: δύο νέα κουμπιά για όσους χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μέσω Η/Υ

Η αλλαγή που θα γίνει το επόμενο διάστημα είναι ότι οι δημοσιεύσεις στο feed του Instagram θα εμφανίζονται (με τη βοήθεια ενός ειδικού αλγόριθμου) με βάση τα ενδιαφέροντα του χρήστη.

Μάλιστα οι αντιδράσεις ήταν τόσο έντονες που έφτασαν στο σημείο να δημιουργηθεί μία online διαμαρτυρία με σκοπό να κρατηθεί το feed όπως ήταν μέχρι τώρα, δηλαδή να εμφανίζει τις δημοσιεύσεις με χρονολογική σειρά (τη διαμαρτυρία έχουν υπογράψει μέχρι στιγμής πάνω από 218.000 χρήστες).

Προς το παρόν το Instagram πρόσθεσε δύο επιπλέον κουμπιά στην ιστοσελίδα του, για όσους το χρησιμοποιούν και μέσω του Η/Υ τους.

Το πρώτο, το οποίο εμφανίζει μία καρδούλα σε ένα κύκλο, δείχνει τις ειδοποιήσεις σχετικά με όσους έχουν κάνει like ή σχολίασαν κάποια φωτογραφία και όσους έχουν ξεκινήσει να σας ακολουθούν ή σας έχουν επισημάνει σε κάποια φωτογραφία.

Instagram

Το δεύτερο, απεικονίζει μία πυξίδα και σας δείχνει ποια πρόσωπα έχουν λογαριασμό στο Instagram, ξεκινώντας από τους φίλους σας, με σκοπό να τα ακολουθήσετε.

Αν και η ιστοσελίδα του Instagram φαίνεται να βελτιώνεται, ακόμα της λείπει το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό, αυτό της δυνατότητας upload φωτογραφιών.

Αλήθεια, θα θέλατε να μπορείτε να ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας στο λογαριασμό σας στο Instagram και από τον Η/Υ σας;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Instagram Software Updates

Πηγή:

Petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!