Instagram: Έρχεται το Regram για την κοινοποίηση εικόνων άλλων φωτογράφων


Instagram: Έρχεται το Regram για την κοινοποίηση εικόνων άλλων φωτογράφων

To Instagram ετοιμάζει μία νέα και σημαντική προσθήκη στον τρόπο λειτουργίας του.

Πρόκειται για το κουμπί Regram, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες του να κοινοποιούν στον λογαριασμό τους την φωτογραφία κάποιου άλλου, με το απαραίτητο link στο λογαριασμό του δημιουργού, όπως γίνεται στο Facebook.

Μέχρι και σήμερα όταν κάποιος ήθελε να κοινοποιήσει στον Instagram λογαριασμό του την εικόνα από κάποιον άλλο λογαριασμό, έπρεπε να χρησιμοποιεί ειδικές εφαρμογές (όπως η εφαρμογή Repost) ή να κατεβάσει την φωτογραφία στον Η/Υ του και να την ανεβάσει στον λογαριασμό του. Αυτό δυστυχώς δεν εξασφάλιζε ότι ο χρήστης που το έκανε είχε την άδεια για την χρήση της εικόνας ή ανέβαζε και τα στοιχεία του δημιουργού της.

Το κουμπί Regram έρχεται για να απλοποιήσει την κοινοποίηση μίας εικόνας ενός δημιουργού από ένα άλλο χρήστη του Instagram και εν μέρη να εξασφαλίσει ότι ο δημιουργός θα λάβει την προβολή για την δημιουργία του.

To TNW αναφέρει επίσης ότι υπάρχει και μία νέα λειτουργία που έρχεται στο Instagram και θα επιτρέπει τους χρήστες να αναζητούν GIF αρχεία και να τα προσθέτουν στα post και τις ιστορίες του.

Ακόμα ίσως δούμε τη δυνατότητα αποθήκευσης των ιστοριών (stories), οι οποίες θα αποθηκεύονται στο προσωπικό αρχείο του κάθε χρήστη.

Σημαντική είναι και η λειτουργία αναζήτησης των κορυφαίων hashtags, τα οποία χρησιμοποιούν οι φωτογράφοι για να προβάλλουν τις εικόνες τους στην κοινότητα του Instagram (όπως είχαμε δει θα έχουμε και την δυνατότητα να ακολουθούμε τα hashtags που θέλουμε).

Τέλος ανάμεσα στις νέες λειτουργίες που αναμένουμε να δούμε στο Instagram είναι και η δυνατότητα δημιουργίας group με τους πιο στενούς φίλους ενός χρήστη, για την κοινοποίηση φωτογραφιών και videos σε πιο μικρό κύκλο χρηστών.

Οι νέες αλλαγές αναμένουμε να είναι διαθέσιμες σταδιακά το επόμενο χρονικό διάστημα.

Πως σας φαίνονται; Είναι κάποια που θεωρείτε ότι είναι σημαντική;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Instagram Software Updates

Πηγή:

TWN
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!