Σύντομα οι πελάτες θα κλείνουν τον φωτογράφο τους μέσω του Instagram


Σύντομα οι πελάτες θα κλείνουν τον φωτογράφο τους μέσω του Instagram

Μέσα στους επόμενους μήνες το Instagram θα αποκαλύψει μία πολύ σημαντική αναβάθμιση που ίσως αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας των φωτογράφων.

Ο James Quarles, επικεφαλής του τμήματος business του Instagram, αποκάλυψε στο Bloomberg ότι στο άμεσο μέλλον θα υπάρξει η δυνατότητα στους χρήστες της εφαρμογής να αγοράζουν υπηρεσίες μέσα από το Instagram, όπως για παράδειγμα να κλείνουν ραντεβού στο κομμωτήριο ή να επιλέγουν τον φωτογράφο τους.

Η κίνηση του Instagram έρχεται ως συνέχεια στις αλλαγές που έκανε εισάγοντας τα επαγγελματικά προφίλ και την δυνατότητα προβολής στατιστικών αλλά και την προσθήκη του κουμπιού “buy now” για την αγορά αγαθών μέσα από την εφαρμογή.

Η λειτουργία “πρόσληψης” ενός ελεύθερου επαγγελματία (όπως ενός φωτογράφου) θα γίνεται με δυνατότητα επιλογής των υπηρεσιών και του χρόνου λήψης αυτών, ενώ εξετάζεται η περίπτωση να προστεθεί και η δυνατότητα των χρηστών να αφήνουν το review τους για την εμπειρία τους από τις υπηρεσίες που θα λάβουν.

Μένει να δούμε πως θα αλλάξει το Instagram η νέα αυτή δυνατότητα και αν θα λειτουργήσει υπέρ των φωτογράφων.

Ποια είναι η γνώμη σας;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Instagram Software Updates

Πηγή:

Bloomberg
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!