International Wildbird Photo Competition 2014


International Wildbird Photo Competition 2014

Η πόλη βρίσκεται στην περιοχή Βay of Somme η οποία ανήκει στο “The Most Beautiful Bays in the World’s Club” της UNESCO και προσφέρει μια πληθώρα φυσιολατρικών δραστηριοτήτων στους επισκέπτες.
Στα πλαίσια του 24ου Festival de l’Oiseau et de la Nature, διοργανώνεται ο διαγωνισμός International Wildbird Photo Competition 2014 για ενήλικες και για νέους.

Οι κατηγορίες του διαγωνισμού International Wildbird Adult Photo Competition 2014 είναι:
– Garden birds
– Taking flight and landing
– The bird facing the elements (τα στοιχεία της φύσης όπως αέρας, βροχή κ.α.)
– Courtship displays and matings
– Artistic vision of the bird (δεκτές ασπρόμαυρες φωτογραφίες)
– Meetings (αλληλεπίδραση μεταξύ 2 ειδών εκ των οποίων το ένα θα είναι πτηνό)

Μπορείτε να συμμετάσχετε με έως 10 φωτογραφίες σε όποιες κατηγορίες θέλετε (με κόστος 2 ευρώ ανά φωτογραφία). Δείτε όλους τους όρους του διαγωνισμού εδώ και δηλώστε συμμετοχή εδώ.
Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει 1.500 ευρώ ενώ οι νικητές της κάθε κατηγορίας κερδίζουν από 800 ευρώ. Θα υπάρξει ακόμα ένας νικητής τον οποίο θα επιλέξουν με την ψήφο τους οι επισκέπτες του Φεστιβάλ.

Οι κατηγορίες του διαγωνισμού International Young Photographer Wildbird Photo Competition 2014 είναι:
– ηλικίες 8-12 ετών
– ηλικίες 13-15 ετών
– ηλικίες 16-18 ετών
Για όλες τις κατηγορίες το θέμα είναι το ίδιο: “The wild bird”. Μπορείτε να συμμετάσχετε με έως 10 φωτογραφίες, ενώ η συμμετοχή για τους νέους είναι δωρεάν. Δείτε όλους τους όρους του διαγωνισμού εδώ και δηλώστε συμμετοχή εδώ.
Οι νικητές της κάθε κατηγορίας θα μοιραστούν το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ.

Όλοι οι νικητές των δύο διαγωνισμών, κερδίζουν μια πρόσκληση στην τελετή απονομής που θα γίνει στις 26 Απριλίου 2014 στη διάρκεια του Φεστιβάλ (η πρόσκληση περιλαμβάνει διαμονή για ένα βράδυ και εισιτήρια τραίνου για τη διαδρομή Παρίσι- Abbeville -Παρίσι για δύο άτομα, καθώς και ένα γεύμα με τους υπόλοιπους νικητές).

Οι διαγωνισμοί δέχονται on line συμμετοχές έως τη 1 Δεκεμβρίου (ώρα λήξης 01:00). Προσοχή όμως! Δε θα γίνονται δεκτές φωτογραφίες από πουλιά σε αιχμαλωσία, κατοικίδιων ή οικόσιτων ζώων ή φωτογραφίες από φωλιές πουλιών. Η τελική επιλογή των νικητών θα γίνει στις 9 και 10 Ιανουαρίου 2014. Στη συνέχεια, οι φωτογραφίες των νικητών και 50 ακόμη φιναλίστ θα εκτεθούν στην ψήφο του κοινού στη διάρκεια του Φεστιβάλ (19 έως 27 Απριλίου 2014) για το βραβείο κοινού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!