Διαγωνισμός φωτογραφίας, International Youth Photo Competition


Διαγωνισμός φωτογραφίας, International Youth Photo Competition

Ο μη κερδοσκοπικός Οργανισμός ISIC, που εκδίδει κάρτες προνομιών και εκπτώσεων για νέους 15-26 ετών με διεθνή ισχύ και αναγνώριση, θέλει με αυτό τον τρόπο να υπογραμμμίσει τη δυνατότητα που έχουν οι νέοι σε όλο τον κόσμο να προκαλέσουν τις αλλαγές του αύριο.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν. Ο κάθε συμμετέχων μπορεί να στείλει μέχρι τρεις φωτογραφίες, μέχρι την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου. Το θέμα του διαγωνισμού είναι η ανάληψη δράσης και η συμμετοχή των νέων ανθρώπων σε δραστηριότητες που προκαλούν αλλαγές στον κόσμο γύρω τους. Δηλαδή, φωτογραφίες από προγράμματα εθελοντισμού, προγράμματα ανταλλαγής, ακόμα και φωτογραφίες από εσένα και την παρέα σου που συμμετέχετε σε μια δράση της γειτονιάς σας.

Οι νικητές κερδίζουν:
– 1ο Βραβείο: 500 ευρώ
– 2ο Βραβείο: 200 ευρώ
– 3ο Βραβείο: 100 ευρώ
– 50 κάρτες (φοιτητικές ή ταξιδιών) που χαρίζουν εκπτώσεις σε περίπου 130 χώρες.

Απλά στείλε τις φωτογραφίες σου, μια απλή περιγραφή τους (έως 50 λέξεις), την ηλικία σου και από που είσαι, στο facebοοκ εδώ ή στο email competitions@isic.org.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

ISIC Photo Competitions Unesco

Πηγή:

ISIC
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!