Intrepid, νέα οικονομική και φορητή μηχανή μεγάλου φορμά 4×5


Intrepid, νέα οικονομική και φορητή μηχανή μεγάλου φορμά  4×5

Η Intrepid που θα βγει στην αγορά θα είναι κατασκευασμένη από ξύλο και αλουμίνιο (δηλαδή θα είναι διαφορετική από το πρωτότυπο που βλέπετε στις εικόνες του άρθρου) και θα δέχεται φακούς 75-300mm, τύπου Linhof/Technika.
Το βάρος της θα είναι μόλις 1.2 κιλά και θα δέχεται πλάτες 405 και 545/545i. Ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει το χρώμα της φυσούνας ανάμεσα σε μαύρο, μπλε, κόκκινο και πράσινο.
Επιπλέον η Intrepid θα διπλώνει με διαστάσεις 190x190x120 χιλιοστά για εύκολη μεταφορά. Η μηχανή θα πωλείται χωρίς φακό και η τιμή της αναμένεται να είναι κοντά στα 150 με 200 ευρώ.

Intrepid-6

Intrepid-1

Intrepid-2

Intrepid-3

Intrepid-4

Intrepid-5

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε την σελίδα της Intrepid στην πλατφόρμα Kickstarter. Ήδη έχει συγκεντρωθεί σχεδόν δύο φορές το ποσό που χρειάζονταν για να ξεκινήσει η παραγωγή της Intrepid, οπότε αναμένουμε σύντομα να την δούμε στην αγορά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Intrepid Large Format

Πηγή:

Kickstarter
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!