Το Iresizer σας επιτρέπει να αλλάζετε το μέγεθος των εικόνων σας με έξυπνο τρόπο


Το Iresizer σας επιτρέπει να αλλάζετε το μέγεθος των εικόνων σας με έξυπνο τρόπο

Το Iresizer σας επιτρέπει να αφαιρείται ανθρώπους ή αντικείμενα από τις φωτογραφίες σας, να αλλάζετε την απόσταση μεταξύ αντικειμένων μειώνοντας τον κενό και άχρηστο χώρο, να αλλάζετε το μέγεθος των εικόνων σας για το Instagram χωρίς να κάνετε crop και να ρυθμίζεται τις αναλογίες των εικόνων σας σε κατάλληλο μέγεθος για εκτύπωση.

Η TeoreX παρουσίασε πρόσφατα την νέα βελτιωμένη έκδοση Iresizer 2.5 και μπορείτε κατεβάσετε την δοκιμαστική έκδοση για Windows και για Mac από εδώ.

Το Iresizer πωλείται στην τιμή των 20 δολαρίων και μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ.

iresizer

iresizer-1

iresizer-2

iresizer-3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Iresizer
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!