Φακός Jackar 34mm f/1.8 για mirror-less 4/3 και NEX


Φακός Jackar 34mm f/1.8 για mirror-less 4/3 και NEX

Τον τελευταίο καιρό πολλές εταιρείες μπαίνουν στον χώρο παραγωγής φακών για mirror-less φωτογραφικές μηχανές.  Αν και δεν έχουμε άποψη για την ποιότητα των φακών που παράγουν, θεωρούμε ότι είναι καλό να σας ενημερώνουμε για την ύπαρξη τους.  Από εκεί και πέρα πριν προχωρήσετε στην απόκτηση κάποιου, σας συμβουλεύουμε να αναζητήσετε αναφορές σχετικά με την απόδοση τους.

Η κινέζικη εταιρεία Jackar, είναι μία τέτοια εταιρεία που παράγει φακούς (χειροκίνητης εστίασης) για  mirror-less φωτογραφικές μηχανές 4/3 (Olympus, Samsung, Panasonic) και για Sony NEX.  Προς το παρόν έχουμε τον νέο 34mm f/1.8 τον οποίο μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ και ο οποίος θα πωλείται προς περίπου 150,00€ ($190,00) για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Η πληροφορία είναι από την ιστοσελίδα Sony Alpha Rumors και μπορείτε να την δείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!