Ιαπωνική εταιρεία θα λανσάρει το πρώτο ποντίκι-κάμερα


Ιαπωνική εταιρεία θα λανσάρει το πρώτο ποντίκι-κάμερα

Η Ιαπωνική εταιρεία King Jim σκοπεύει στις 31 Ιανουαρίου να λανσάρει το πρώτο ποντίκι-κάμερα.

Το ποντίκι-κάμερα απευθύνεται σε όσους χρήστες θέλουν να στέλνουν φωτογραφίες αντικειμένων ή εγγράφων με email αν και όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας αναμένει το νέο προϊόν να χρησιμοποιείται και για ανάρτηση φωτογραφιών σε Facebook και Twitter.
H ανάλυση της κάμερας του ποντικιού θα είναι 2 megapixels (1600×1200 pixels) και οι εικόνες που θα δημιουργούνται θα μεταφέρονται άμεσα στον Η/Υ μέσω του λογισμικού που θα παρέχεται μαζί. Το ποντίκι-κάμερα θα αποθηκεύει τις φωτογραφίες σε BMP, JPEG ή PNG με μέγεθος ανάμεσα στα 300 με 500 kb. Επιπλέον θα μπορεί να καταγράφει και video σε αρχεία WMV ή AVI (ο ήχος θα καταγράφεται από το μικρόφωνο του Η/Υ).
Το ποντίκι κάμερα θα ζυγίζει 87 γραμμάρια και θα έχει διαστάσεις (ΠxΒxΥ) 57×104×37 χιλιοστά, ενώ η τιμή του αναμένεται να είναι στα 4200 Γιεν (περίπου 30 ευρώ).

Mouse Camera

Mouse Camera

Mouse Camera

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Mouse Camera

Πηγή:

King Jim
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!