JCH Street Pan 400, νέο ασπρόμαυρο film


JCH Street Pan 400, νέο ασπρόμαυρο film

Έτσι με χαρά δημοσιεύουμε την ανακοίνωση της ιστοσελίδας Japan Camera Hunter, που ανήκει στον Bellamy Hunt και είναι αφιερωμένη στην φωτογραφία με film, η οποία παρουσιάζει το νέο ασπρόμαυρο film JCH Street Pan 400.

Στην ουσία πρόκειται για την αναβίωση ενός ασπρόμαυρου film της AGFA, που χρησιμοποιούταν σε συστήματα παρακολούθησης.

Το ISO του film είναι στα 400 (μπορεί πουσαριστεί μέχρι τα 500 ISO) και όπως λέει ο Bellamy είναι ιδανικό για λήψεις την αυγή ή το σούρουπο και ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες.

Το JCH Street Pan 400 θα κατασκευάζεται στο Βέλγιο και θα κυκλοφορήσει αρχικά σε πακέτα των 10 ρολών και σε τιμή κοντά στα 93 ευρώ (11.850 Γιεν με τα μεταφορικά για Ελλάδα). Μπορείτε να το προ-παραγγείλετε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ρωμανός Παπα'ι'ωάννου | 10 Ιουλίου 2016 στις 15:51

    100 ευρώ για 10 ρολλ ? τώρα μιλάμε σοβαρά ?

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!