O John Nack της Adobe μετακομίζει στη Google


O John Nack της Adobe μετακομίζει στη Google

Μετά από 14 χρόνια στην Adobe ο Product Manager για το Photoshop John Nack, αποφάσισε να αφήσει την Adobe και να μετακομίσει στη Google.

Η Google έχει σαφή προσανατολισμό στο να βελτιώσει τις φωτογραφικές δυνατότητες των υπηρεσιών που παρέχει (Android, Google+) και πλέον θα έχει ένα υπερόπλο στη διάθεση της για να το πράξει.
O John Nack ήταν από τα πιο δημοφιλή στελέχη της Adobe και μανιώδης blogger, έχοντας σε 8.5 χρόνια 4200 άρθρα στα οποία έχουν γίνει 33.000 σχόλια.

Την ανακοίνωση της μεταγραφής έκανε ο ίδιος ο John Nack, από το blog του στην Adobe. Αξιοσημείωτο ότι ο John αφήνει στην Adobe εκτός από τους συνεργάτες του και τη σύζυγο του, η οποία δουλεύει επίσης στην αμερικάνικη εταιρεία.

Χτες προφανώς αστειευόμενος ο John Nack σε ένα από τα τελευταία του άρθρα στο blog της Adobe ανέβασε το παρακάτω video γράφοντας: “οκ το παραδέχομαι πάω στην Google για να παίξω με Legos :-) (δείτε το concept της Google με τα Legos εδώ).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Adobe google+ John Nack

Πηγή:

Adoeb Blog
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!