Leica M à la carte: Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας Leica M


Leica M à la carte: Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας Leica M

Η Leica λανσάρει τη νέα υπηρεσία Leica M à la carte κατά την οποία επιτρέπει στους πελάτες της να δημιουργήσουν τη δική τους Leica μηχανή.

Η νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τις μηχανές της σειράς Leica M, είτε αυτή λειτουργεί με φιλμ είτε ψηφιακή αλλά και για μηχανές με φιλμ που έχουν ήδη οι φωτογράφοι και οι οποίοι μπορούν να τις στείλουν στην εταιρεία για να κάνουν τις αλλαγές που θέλουν.

Με την υπηρεσία Leica M à la carte στην ουσία η γερμανική εταιρεία επιτρέπει την επιλογή του φινιρίσματος και το χρώμα του σώματος της μηχανής, του κρυστάλλου της οθόνης καθώς και των στοιχείων που θα αναγράφονται.

Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας Leica M (TYP 240), Leica M Monochrom (TYP 246), Leica M7, Leica MP επιλέγοντας:
– το χρώμα των μεταλλικών μερών της μηχανής ανάμεσα σε τρία χρώματα: BLACK LACQUERED FINISH, BLACK CHROME FINISH, SILVER CHROME FINISH
– την υφή και το χρώμα του δέρματος ανάμεσα από 11 επιλογές
– αν θα έχει τον διακόπτη IMAGE FIELD SELECTOR και αν θα είναι ασημί ή μαύρο το χρώμα του
– αν η οθόνη αν θα έχει CORNING GORILLA GLASS ή SAPPHIRE GLASS
– το χρώμα του pad και του κουμπιού info στο πίσω μέρος του σώματος
– αν πάνω από το φακό θα έχει το κόκκινο σηματάκι της Leica ή όχι
– αν στο πάνω μέρος της μηχανής θα έχει τις συνηθισμένες χαραγμένες πληροφορίες
– να χαράξετε προσωποποιημένο μήνυμα στο πάνω μέρος της μηχανής και να επιλέξετε το χρώμα μεταξύ μαύρου και κόκκινου
– αν θα έχει χαραγμένο στο πίσω μέρος και πάνω από την οθόνη κάποιες λέξεις της επιλογής σας
– το λουράκι που θα έχει για τον λαιμό, χρώμα και υλικό κατασκευής από 10 επιλογές

Μπορείτε να δοκιμάσετε τη νέα υπηρεσία της Leica ή να παραγγείλετε τη δική σας μοναδική Leica M μηχανή εδώ (η LEICA M typ 240 μηχανή που δημιουργήσαμε εμείς μας κοστίζει 6.710 ευρώ – χωρίς ΦΠΑ).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Leica Leica Cameras Leica M
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!