Συλλεκτική έκδοση της Leica M-P, σχεδιασμένη από τον Rolf Sachs


Συλλεκτική έκδοση της Leica M-P, σχεδιασμένη από τον Rolf Sachs

H Leica παρουσιάζει τη νέα Leica M-P ‘grip‘ by Rolf Sachs, μία μηχανή που θα διατεθεί σε μόλις 79 σετ σε όλο τον κόσμο.

Το κάθε σετ θα αποτελείται από μία LEICA M-P, τον φακό Leica Summilux-M 35 mm f/1.4 ASPH και το Flash Leica SF40.

Η μηχανή θα έχει μαύρο χρώμα και στο σώμα, εκεί που συνήθως υπάρχει δερμάτινη επένδυση, θα υπάρχει επένδυση από το ίδιο υλικό που βρίσκουμε στην επιφάνεια των ρακετών του πινγκ πονγκ, σε κόκκινο χρώμα. Αυτό το υλικό όπως λέει η Leica προσφέρει καλύτερο κράτημα της μηχανής στο χέρι.

Ακόμα έχουμε σε κόκκινο χρώμα και τα νούμερα που είναι χαραγμένα στο πάνω μέρος της μηχανής (στον επιλογέα ταχύτητας κλείστρου, στο διακόπτη on/off, στο hot-shoe), αλλά και τα νούμερα στην κλίμακα αποστάσεων και στο εστιακό μήκος του φακού. Επιπλέον στο πίσω μέρος τη μηχανής υπάρχει χαραγμένο το λογότυπο του Rolf Sachs.

Το κάθε σετ θα βρίσκεται μέσα σε μία μαύρη θήκη πολυτελείας και θα συνοδεύεται από ένα λουρί και ειδικές καθαριστικές βούρτσες για να καθαρίζεται ο εξοπλισμός.

Η τιμή του κάθε σετ θα είναι στα 15.000 δολάρια και θα είναι διαθέσιμα από τον Νοέμβριο.

Leica M-P ‘grip‘ by Rolf Sachs

Leica M-P ‘grip‘ by Rolf Sachs

Leica M-P ‘grip‘ by Rolf Sachs

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Leica
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Πω πω κλάμα που θα ρίξεις, άμα σου κοπεί κατά λάθος κάνα κόκκινο μπιμπικάκι από την πινκ-πονκ κόκκινη επένδυση της μηχανής των 15.000 $. Πάντως, αν πάσχεις από Πάρκινσον σε προχωρημένη μορφή, τότε είναι καταλληλότατη η μπιμπικωτή επένδυση για μη σου γλιστράει η μηχανή και σου πέφτει κάτω συνέχεια…

    Ε, να: αυτά να μην έκανε η Leica… (Τώρα θα τρίζουν τα κόκαλα του Καρτιέ Μπρεσόν!)

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!